Contact

Esther Beek

T: 06.14598337
E: info@aandegrachtpsychotherapie.nl

Nieuwe Plantage 28
2611 XJ Delft

Mijn praktijk is bereikbaar met de trein, trams 1 en 19 en bus 51: halte Nieuwe Plantage. Parkeren kan voor de deur, betaald na 12 uur, maar even verderop altijd gratis. Mijn praktijk is op de bovenste verdieping, er is een lift aanwezig.

Bereikbaarheid voor patiënten, supervisanten of verwijzers: ik luister regelmatig mijn voicemail af en lees mijn e-mail en neem dan contact op.

De praktijk is niet ingericht op hulp in crisissituaties. Wanneer te verwachten valt dat er regelmatig hulp nodig kan zijn buiten de afspraken om is een behandeling bij een GGZ-instelling meer aangewezen.  Voor dringende zaken na kantoortijd kunt u het beste contact opnemen met de HAP (huisartsenpost), 015.2511930 in Delft. Als u elders woont, luister naar dan de berichtgeving op het antwoordapparaat van uw huisarts.

Tijdens mijn vakanties wordt zo nodig waarneming geregeld.

Deze praktijk voldoet aan de AVG, de wetgeving ingegaan vanaf 25 mei 2018. Voor het privacystatement klik HIER. Ik bewaar geen persoonsgegevens online, mocht ik vertrouwelijke informatie moeten versturen, doe ik dat versleuteld, uiteraard. Mocht u mij willen mailen, wees dan beperkt in de hoeveelheid informatie die u verstrekt over de mail.

Vooralsnog werk ik vooral op dinsdag en vrijdagmorgen. Ik werk niet met een wachtlijst, wanneer u mij mailt of belt en daarbij inspreekt, neem ik contact met u op. NB let erop wanneer u mij mailt dat u zo min mogelijk informatie verstrekt. Wanneer ik geen plaats heb in mijn praktijk kan ik, indien gewenst, met u meedenken en eventueel verwijzen naar een andere behandelaar.

AGB-code: persoonlijk 94061164
AGB-code: praktijk 94061165

Nuttige sites en of verenigingen waar ik aan verbonden ben: nvpnvpplvpp, PAC west , DBC profde contractvrije psycholoog

 

Aan de Gracht | Psychotherapie

Nieuwe Plantage 28
2611 XJ Delft