Contact

Esther Beek

T: 06.14598337
E: info@aandegrachtpsychotherapie.nl

Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam, stadsdeel zuid. De tramhalte Roelof Hartplein en metrohalte de Pijp/Ceintuurbaan zijn op loopafstand. Bereikbaarheid voor patiënten, supervisanten of verwijzers: ik luister regelmatig mijn voicemail af en lees mijn e-mail en neem dan contact op.

De praktijk is niet ingericht op hulp in crisissituaties. Wanneer te verwachten valt dat er regelmatig hulp nodig kan zijn buiten de afspraken om is een behandeling bij een GGZ-instelling meer aangewezen.  Voor dringende zaken na kantoortijd kunt u het beste contact opnemen met de Centrale Huisartsenpost, 088-0030600.

Tijdens mijn vakanties wordt zo nodig waarneming geregeld.

Deze praktijk voldoet aan de AVG, de wetgeving ingegaan vanaf 25 mei 2018. Voor het privacystatement: klik HIER. Ik bewaar geen persoonsgegevens online, mocht ik vertrouwelijke informatie moeten versturen, doe ik dat versleuteld, uiteraard. Mocht u mij willen mailen, wees dan beperkt in de hoeveelheid informatie die u verstrekt over de mail. Vooralsnog werk ik vooral op dinsdag, donderdag en woensdagmorgen. Ik werk niet met een wachtlijst, wanneer u mij mailt of belt en daarbij inspreekt, neem ik contact met u op. Wanneer ik geen plaats heb in mijn praktijk kan ik, indien gewenst, met u meedenken en eventueel verwijzen naar een andere behandelaar.

AGB-code: persoonlijk 94061164
AGB-code: praktijk 94061165

Sites en of verenigingen waar ik aan verbonden ben: nvpnvpplvpp, DBC prof, PRO-VISUAL / Ivanna Leonovade contractvrije psycholoog

 Speciale aandacht nu voor vertrouwen in de GGZ: https://vertrouwenindeggz.nl