De Therapeut

Mijn naam is Esther Beek, het leeuwendeel van mijn opleiding heb ik in Amsterdam gevolgd: de middelbare school, de studie psychologie en de postdoctorale opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut (focus systeem en psychoanalyse) en psychoanalytisch therapeut. Binnen het psychoanalytisch denkkader, regelmatig psychodynamisch genoemd, heb ik mij verdiept in speciale behandelingen zoals de Transference Focused Psychotherapie , Mentalisation Based Treatment en de Affectfobie. Voor meer informatie over de genoemde vormen en de psychoanalytische psychotherapie klik hier.

Gedurende mijn loopbaan heb ik op verschillende plekken gewerkt; in klinieken zowel voor psychiatrie als psychotherapie, bij psychotherapeutische deeltijdbehandelingen en ambulante psychiatrie en ambulante psychotherapie, bij de volgende instellingen: het Nederlands Psychoanalytisch Instituut en de Parnassiagroep. Waarbij ik zowel met volwassenen, ouderen en jongvolwassenen werkte. Momenteel werk ik bij een GGZ-instelling in Delft en in deze praktijk.

Psychotherapeut BIG-nummer: 69909874816
GZ-psycholoog BIG-nummer: 49909874825

Lidmaatschappen: nvp, nvpp, lvpp