De Therapeut

Mijn naam is Esther Beek, na mijn studie psychologie heb ik twee postdoctorale opleidingen gevolgd bij RINO Amsterdam om mij te ontwikkelen als behandelaar: de opleidingen tot gz-psycholoog en tot psychotherapeut (focus systeemtherapie en psychoanalyse). Daarna heb ik bij de NVPP de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut gevolgd en ben ik supervisor geworden bij de NVP en NVPP. 

Binnen het psychoanalytisch denkkader, regelmatig psychodynamisch genoemd, heb ik mij verdiept in speciale behandelingen zoals de Transference Focused Psychotherapie, Mentalisation Based Treatment en de Affectfobie. Voor meer informatie over de genoemde vormen, de psychoanalytische psychotherapie en de wetenschappelijke evidentie klik hier.

Gedurende mijn loopbaan heb ik op verschillende plekken gewerkt; in klinieken zowel voor psychiatrie als psychotherapie, bij psychotherapeutische deeltijdbehandelingen en ambulante psychiatrie en ambulante psychotherapie, bij de volgende instellingen: het Nederlands Psychoanalytisch Instituut, de Parnassiagroep en GGZ- Delfland. Waarbij ik zowel met volwassenen, ouderen en jongvolwassenen werkte.

Psychotherapeut BIG-nummer: 69909874816
GZ-psycholoog BIG-nummer: 49909874825

Lidmaatschappen: nvpnvpp, lvpp

Fotografie: Ivanna Leonova