De Therapeut

Ik ben Esther Beek. Na mijn studie psychologie aan de VU te Amsterdam heb ik twee postdoctorale opleidingen gevolgd om mij te ontwikkelen als behandelaar: GZ-psycholoog en Psychotherapeut met de nadruk op systeemtherapie en psychoanalyse. Vervolgens ben ik psychoanalytisch psychotherapeut geworden bij de NVPP en later ook supervisor. In deze periode van opleidingen heb ik heb mij verdiept in registerbehandelingen binnen het psychoanalytisch behandelkader: Transference Focused Psychotherapy, Mentalisation Based Treatment en Affect Phobia.

Voor meer informatie over het psychoanalytisch werken dat in mijn praktijk wordt toegepast en de wetenschappelijke evidentie hierover, klik hier.

 Sinds 2003 ben ik werkzaam geweest in diverse klinieken, deeltijdbehandelingen en ambulante zorg, zowel in de psychiatrie als binnen de psychotherapie. Mijn werkgevers waren onder meer het Nederlands Psychoanalytisch Instituut, de Parnassiagroep en GGZ- Delfland.

Psychotherapeut BIG-nummer: 69909874816
GZ-psycholoog BIG-nummer: 49909874825

Lidmaatschappen: nvpnvpp, lvpp