De Therapeut

Mijn naam is Esther Beek, het leeuwendeel van mijn opleiding heb ik in Amsterdam gevolgd: de middelbare school, de studie psychologie en de postdoctorale opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut (focus systeem en psychoanalyse) en psychoanalytisch therapeut. Binnen het psychoanalytisch denkkader, regelmatig psychodynamisch genoemd, heb ik mij verdiept in speciale behandelingen zoals de Transference Focused Psychotherapie, Mentalisation Based Treatment en de Affectfobie. Voor meer informatie over de genoemde vormen en de psychoanalytische psychotherapie klik hier.

Gedurende mijn loopbaan heb ik op verschillende plekken gewerkt; in klinieken zowel voor psychiatrie als psychotherapie, bij psychotherapeutische deeltijdbehandelingen en ambulante psychiatrie en ambulante psychotherapie, bij de volgende instellingen: het Nederlands Psychoanalytisch Instituut en de Parnassiagroep. Waarbij ik zowel met volwassenen, ouderen en jongvolwassenen werkte. Momenteel werk ik bij een GGZ-instelling in Delft en in deze praktijk.

Psychotherapeut BIG-nummer: 69909874816
GZ-psycholoog BIG-nummer: 49909874825

Lidmaatschappen: nvp, PAC west, nvpp, lvpp